Nevoie urgentă de sânge pentru o femeie din Timișoara care se zbate...

Nevoie urgentă de sânge pentru o femeie din Timișoara care se zbate între viață și moarte. Un șofer a adormit la volan și a intrat în mașina în care se afla victima

0
DISTRIBUIȚI

Oamenii cu suflet mare sunt încurajați să facă o faptă bună. O femeie în vârstă de 43 de ani din Timișoara se zbate între viață și moarte la spitalul județean, în urma unui accident rutier grav produs ieri pe un drum din vestul țării.

Mirela Oprea a fost transportată la spital urgent, iar medicii au operat-o de două ori pe creier pentru a-i salva viața, în prezent fiind internată pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Acum, este nevoie cât mai repede de sânge, astfel că familia femeii îi îndeamnă pe oamenii inimoși să vină să doneze la Centrul de Transfuzii Sanguine, aflat lângă Spitalul Județean Timișoara.

„Mama mea a avut un accident auto foarte grav și se zbate între viață și moarte.


Avem foarte mare nevoie de sânge, vă rog cine poate să doneze (grupa sangvină B3) și cine vrea să specifice pentru Oprea Mirela Elena. Mulțumesc”, este apelul fiului femeii grav rănite.

Femeia de 43 de ani a fost implicată, ieri, într-un accident rutier produs pe raza localității Lăpușnic, din județul Hunedoara. Potrivit Poliției Hunedoara, un bărbat în vârstă de 51 ani, de cetățenie maghiară, a condus o mașină pe DN 68A, din direcția Lugoj spre Deva, iar la un moment dat, în dreptul unui imobil, a pătruns pe sensul opus de mers, și a lovit o altă mașină condusă regulamentar din sensul opus de mers de un bărbat în vârstă de 43 ani, din Timișoara.

În urma impactului, soția acestuia, care are nevoie urgentă de sânge, precum și o altă femeie de 45 de ani, tot din Timișoara, ambele pasagere pe bancheta din spate a autoturismului care circula regulamentar, au fost rănite grav. De asemenea, soțul femeii și un alt bărbat de 53 de ani din mașina care circula regulamentar au fost răniți ușor, precum și un bărbat și o femeie din mașina care a intrat pe contransens, ambii cetățeni maghiari.

Din primele informații, se pare că accidentul s-a produs după ce șoferul mașinii a adormit la volan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.