Nicolae Robu, concentrat pe alegerile europarlamentare: PNL nu are personalități cu scor...

Nicolae Robu, concentrat pe alegerile europarlamentare: PNL nu are personalități cu scor în sondaje peste scorul partidului

0
DISTRIBUIȚI

După ce a declarat, în această săptămână, că nu consideră potrivit ca pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare să se afle și Crin Antonescu, în această seară, primarul Nicolae Robu, liderul PNL Timiș, a făcut noi precizări despre viitorul scrutin.

Astfel, Nicolae Robu a precizat că, în acest moment, PNL nu are o personalitate care să aibă în sondaje un scor peste cel al partidului.

„Cum văd eu lucrurile în problema listei PNL pentru europarlamentare! De fapt, în problema listei oricărui partid, la orice alegeri pe listă! Dacă un partid are personalități cu scor în sondaje peste scorul partidului, atunci, fără îndoială, acestea trebuie să fie în fruntea listei (după părerea mea, PNL nu are).


Dacă -spațiu- candidații au scor în sondaje sub scorul partidului, atunci trebuie să conteze neagreerea de care ei -inclusiv cei de pe primele locuri!- au parte la electorat (evident, vorbim de percepții). Asta înseamnă că, în acest caz, este de preferat pe listă un candidat mai puțin cunoscut sau chiar necunoscut – unul onorabil, merituos, desigur-, care nu ține votanți potențiali departe de listă, decât o personalitate cu scor sub scorul partidului, care ar ține votanți potențiali departe de listă”, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, liderul PNL Timiș a mai precizat, în finaluk postării, că nu ar avea nimic personal cu nimeni, ci doar își exprimă opiniile.

„Dacă cineva se supără pe mine pentru această opinie detașată de orice persoană -eu n-am nimic personal cu nimeni!-, opinie exprimată de nenumărate ori până acum, la diversele alegeri, nicio problemă. Știți vorba: amicus plato sed magis amica veritas (adică: Mi-e prieten Platon, dar mai prieten mi-e adevărul)”, a scris Nicolae Robu.

Alegerile pentru Parlamentul European se vor desfăşura în luna mai a acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.