Nicolae Robu: „Eu nu stau în funcția de primar. Nu știu dacă...

Nicolae Robu: „Eu nu stau în funcția de primar. Nu știu dacă poteca pe care sunt acum a fost alegerea cea mai bună”

3
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a făcut din nou câteva precizări, în cadrul conferinței de presă de la sediul PNL Timiș, cu privire la postările pe care le face pe pagina sa de Facebook cu privire la golurile pe care le marchează în timpul meciurilor de fotbal, și nu numai, astfel că devine ținta unor ironii.

„Eu nu mi-am închipuit că lumea nu are atâta simț al umorului sau capacitatea de a înțelege aspectul ludic al vieții. Deci, chiar nu s-a înțeles că este o joacă în ce fac eu cu acele postări? Când spun ZECE goluri am dat, zece, și accentuez, păi aia a fost interpretată ca o laudă? Va fi vai de capul meu dacă aș ajunge ca astea să-mi fie realizările cu care să mă laud. Eu am carieră în spate, am cu ce să mă laud oricând. Dar acolo e o joacă, pur și simplu”, a explicat Nicolae Robu.

Apoi, primarul Timișoarei a ținut să precizeze că el nu este un produs al unui specialist în imagine, ci este „Robu așa cum s-a născut și format pe parcursul vieții”.

„Nu trebuie să fim încrâncenați, trebuie să mai ieșim și cu lucruri de genul acesta, iar eu niciodată nu o să fiu un produs al unor specialiști în imagine.


Ce vedeți dvs. și ceea ce vede oricine este Robu așa cum s-a născut și format pe parcursul vieții. Niciun specialist în imagine nu are niciun rol. Avem aici o domnișoară care știe că s-au mai făcut încercări de a mă conforma și eu unor reguli. Am spus nu, îmi pare rău, ăsta sunt eu, vorba lui Bănică, cui îi place, bine, cui nu-i place, e dreptul lui să nu-i placă, nicio problemă. Am formulat o dată, când am intrat în politică, am stat de vorbă cu mine însumi și mi-am zis o să fac astfel încât să nu ajung vreodată să-mi fie dor de mine însumi. Eu trebuie să rămân împăcat cu ființa mea”, a afirmat Nicolae Robu.

Întrebat de către un jurnalist de ce continuă să facă tot felul de postări pe pagina sa de Facebook, deși știe că va fi ținta unor ironii, Nicolae Robu a precizat pentru că „ăsta sunt eu. Acesta e răspunsul. Cui nu-i place, nicio problemă, n-am nevoie de unanimități și n-am nicio problemă nici cu asta. Ce, eu stau în funcția de primar? Eu nu stau în funcția de primar. În permanență am avut o mulțime de cărări în față și am apucat pe cea care am considerat eu la un moment că mă face mai fericit. Dar nu știu dacă cea pe care sunt acum a fost alegerea cea mai bună”.

Primarul Timișoarei a fost provocat să comenteze și faptul că pe Wikipedia, varianta în limba engleză, este caracterizat ca fiind și „golgheter”, edilul considerând că aceasta este manopera unui „hater”.

„Cel care a adăugat asta acolo știe și el despre aspectul ludic al vieții. Nu știu cine este, a intrat un hater evident. Vă dați seama că nu e contribuția mea, nu iau în seamă, ce ar fi, vorba aceea, dacă te oprești să dai cu pietre după fiecare câine care latră la tine, nu ajungi niciodată la destinație. Ce să fac? Chiar acolo cred că a depășit limitele, nu era cazul să intervină, că Wikipedia, în general, este o treabă serioasă. În rest, poate să scrie pamflete, poate să scrie lucruri serioase, mă auziți pe mine să dau replici, să le pomenesc numele? Că unii tot se agită și încearcă să le spun numele, dar nu o să le spun niciodată numele, că sunt prea neînsemnați, pot să scrie ce vor și cât vor”, a conchis Nicolae Robu.

3 COMENTARII

  1. 308.000 lei venituri in anul 2018. Din care 175.000 lei de la fostul loc de munca unde si a lasat urmaș un prieten care i a angajat cele 2 supercompetente odrasle…! Acum isi face tripla imobiliar si excursii peste hotare ca milionarii…!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.