O nouă companie „low cost” vine pe Aeroportul Internaţional Timişoara. Vezi spre...

O nouă companie „low cost” vine pe Aeroportul Internaţional Timişoara. Vezi spre ce destinație vor fi zboruri noi

0
DISTRIBUIȚI

Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara va avea, din această vară, trei noi curse săptămânale, pe relaţia Stuttgart. Compania „low cost” Eurowings, parte a Lufthansa, a anunţat că va opera din capitala Banatului, începând cu luna iunie. Conducerea aeroportului speră la extinderea destinaţiilor operate de germani de la Timişoara.

O nouă companie aeriană va începe operarea, din luna iunie, cu zboruri directe din Timișoara spre și dinspre Germania.


Astfel, Eurowings, o companie aeriană low-cost subsidiară a companiei Lufthansa, va fi opera zboruri pe AIT începând cu 3 iunie spre și dinspre Stuttgart (Germania). „Este o veste excelentă pentru acest început de an, este o primă destinație oferită de Eurowings din luna iunie. Ne dorim ca, în timp, compania să deschidă și alte destinații cu zbor direct din Timișoara”, a declarat directorul aeroportului Timișoara, Daniel Idolu.

Zborurile sunt programate de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri și vineri, şi  vor fi efectuate cu aeronave Airbus A319 fiind disponibile peste 140 de locuri/zbor.

Eurowings este o companie înființată în noiembrie 1996, și este astăzi parte a grupului Lufthansa. Din 2015 oferă zboruri low cost către peste 130 de destinații, inclusiv zboruri intercontinentale. Scopul grupului Lufthansa este de a face din Eurowings una dintre cele mai importante companii „low cost” din Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.