Opt tineri, arși la buzunare după ce s-au distrat făcând drifturi prin...

Opt tineri, arși la buzunare după ce s-au distrat făcând drifturi prin zăpadă, la Stadionul „Dan Păltinișanu”

1
DISTRIBUIȚI

Opt tineri s-au gândit să se distreze cu mașinile prin zăpadă, aseară, motiv pentru care s-au dat în spectacol în zona Stadionului „Dan Păltinișanu”. Din păcate pentru ei, polițiștii locali i-au prins în timp ce făceau derapaje controlate și accelerări bruște pe loc, cu autoturismele pe care le conduceau.

Oamenii legii au stabilit, în urma verificărilor, că cei în cauză au vârste cuprinse între 19 și 27 de ani și sunt din Timișoara, Motru – Gorj, Târgu Jiu și Satu Mare, și se distrau făcând drifturi prin zăpadă, punând astfel în pericol alte persoane, dar și bunuri. Cei opt tineri au fost sancționați cu amenzi cuprinse între 800 și 2.500 de lei.

„Poliția Locală atrage din nou atenția că se sancționează cu amenzi între 800 și 2.500 lei turarea motoarelor și efectuarea de drifturi pe domeniul public fără autorizație din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara, în perioada sezonului rece riscurile fiind cu atât mai mari cu cât conducătorii auto pot scăpa mai ușor controlul autovehiculelor din cauza zăpezii și gheții și pot provoca accidente rutiere”, a informat Poliția Locală Timișoara.

În urmă cu două seri, un alt tânăr a fost sancționat pentru aceeași faptă, fiind surprins făcând drifturi pe B-dul C.D.


Loga.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.