Paradă de costume și concursuri inedite pentru fanii Star Wars din Timișoara,...

Paradă de costume și concursuri inedite pentru fanii Star Wars din Timișoara, la Revelionul SF 2020

0
DISTRIBUIȚI

Timișoara va fi gazda tradiționalului eveniment prin care se serbează cu anticipație Revelionul amatorilor și profesioniștilor în Science Fiction, evenimentul urmând să se desfășoare vineri, 25 ianuarie.

„Tema acestui revelion este STAR WARS. Participanții sunt rugați să vină costumați în concordanță cu tema sau să aibă cel puțin un element adecvat temei (mască, recuzită, gadget, etc). Programul va conț ine concursul Miss Catren cu tematica STAR WARS, concursul de bule (imagini printate furnizate de organizatori), concurs de meme cu tema STAR WARS, folosind telefonul și siteuri de profil (makeameme.org sau similare), parada costumelor, prezentarea costumului în patru versuri, dans, tombolă cu obiecte aduse de participanți, bazar cu obiecte SF aduse de participanți și plugușorul SF“, spun organizatorii acestui eveniment.

Revelionul SF 2020 este organizat de clubul Helion și va avea loc în 25 ianuarie, de la ora 19.00, la HoMe Bistro Gourmet Boutique (strada Memorandului, nr.1).


Biletele pentru acest eveniment – care include și specialități gătite de Chef Georgeo Andrei, Fondator al Academy Cooking School, fost concurent la Masterchef Romania – costă 120 de lei, iar înscrierile se fac la telefonul 0788.674.907, Simona Hupov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.