Performance dansant cu Răzvan Mazilu în cadrul seriei de evenimente Q.Talks

Performance dansant cu Răzvan Mazilu în cadrul seriei de evenimente Q.Talks

0
DISTRIBUIȚI

Publicul timișorean este invitat la un spectacol de dans contemporan numit „If Music Be the Blood of Love” cu Răzvan Mazilu și Lavinia Urcan, evenimentul urmând să se desfășoare vineri, 18 ianuarie, de la ora 19, la Ambasada.

„If Music Be the Blood of Love” este un performance dansant propus de Răzvan Mazilu, însoţit de un mix Armies şi visuals by flo’. Pretextul e simplu: un party. Muzică bună, câțiva prieteni care se reîntâlnesc. Se dansează. Se spun povești. Se iubește. Muzică și dans ca niște declarații de iubire. Emoție. „E ceea ce am simțit eu trăind și lucrând la Timișoara în mai multe rânduri”, dezvăluie Răzvan Mazilu.

Alături de el la acest spectacol vor fi prezenți Lavinia Urcan (Unfold Motion), Oana Vidoni (Teatrul German de Stat Timişoara, Unfold Motion), Olga Diana Török (Teatrul German de Stat Timişoara), Sebastian Teodorovici (Unfold Motion), Cătălin Ursu (Teatrul Naţional Timişoara).


Biletele costă 23 lei și vor fi puse în vânzare în săptamâna evenimentului.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Timișoara 2021. Identity.Education este partener Timişoara 2021 dezvoltarea proiectelor pentru traseul „Perspective Fluide” (Depăşirea vechilor mentalităţi prin puterea culturii). Identity.Education oferă contextul pentru întâlniri şi comunicare printr-o serie de evenimente regulate – Q.Talks. Formatul acestor întalniri este un eveniment artistic şi cultural urmat de o discuţie moderată asupra unui subiect ce ţine de cultura şi viaţa queer dar nu numai. Tema lunii ianuarie este Iubire/Love. „If Music Be the Blood of Love” a fost creat pentru şi pus în scenă prima dată în cadrul Cafékultour – Săptămâna cafenelelor în 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.