Petrecerea s-a terminat. Incendiu la un local din Timișoara UPDATE De la...

Petrecerea s-a terminat. Incendiu la un local din Timișoara UPDATE De la ce a pornit focul FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-115495891">

Pompierii timișoreni s-au mobilizat în această dimineață în zona Fratelia, pentru a stinge un incendiu izbucnit la anexele unui local.

„ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu la un bar de pe strada Bujorilor, din Timișoara.
La sosirea echipajelor la locul intervenției s-a constatat că incendiul se manifesta cu ardere generalizată la niște anexe ale barului, în care au fost depozitate mai multe materiale combustibile”, a transmis ISU Timiș.

Datorită intervenţiei prompte a pompierilor, incendiul de la anexele „Colț de rai” a fost lichidat înainte ca acesta să se extindă la bar şi la spațiul de locuit de la mansardă, acestea fiind doar invadate de fum. În total, au fost afectaţi aproximativ 600 de metri pătrați. Din spațiile de locuit şi din locuințele învecinate s-au autoevacuat 15 persoane. Pompierii militari au intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară mecanică, un echipaj SMURD, doi ofițeri şi 26 de subofițeri. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Proprietarul restaurantului susține că nicio sursă de încălzire sau curent nu era în funcțiune în momentul producerii incendiului și nu își explică de la ce a putut să izbucnească focul. Deoarece există suspiciuni că focul ar fi fost pus intenționat, atât pompierii cât și polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea incendiului.

UPDATE Conform pompierilor, focul a pornit după un scurtcircuit la un cablu electric defect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.