PMP Timiș pregătește candidatul care să se „bată” cu Nicolae Robu pentru...

PMP Timiș pregătește candidatul care să se „bată” cu Nicolae Robu pentru Primăria Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Partidul Mișcarea Populară, Filiala Timiș, a început deja pregătirile pentru găsirea unui candidat care să se „bată” cu Nicolae Robu pentru funcția de primar al Timișoarei.

Deputatul Cornel Sămărtinean, președintele PMP Timiș, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că se caută un om profesionist, cu care partidul să se poate lăuda, pentru a lupta cu actualul primar al Timișoarei.

„Am început deja să căutăm un candidat, de vreo șase luni, vă spun sincer. Analizăm diverse variante, dar sigur că încă e prematur să discutăm și să dăm nume.


Eu nu voi candida. Noi am făcut un profil al candidatului, avem câteva exigențe și cel mai important lucru e ca să fie un om profesionist, un om care să aibă în spatele lui un background cu care putem să ieșim într-o campanie electorală și cu care putem la un moment dat să ne lăudăm. Analizăm orice fel de colaborare, sigur că după știm cu toții, că nu putem să fim ipocriți, scena politică este într-o mișcare permanentă și știți cu toții, ați văzut, la un moment dat au fost și declarații publice la nivel național, după europarlamentare pot fi diverse alianțe care se vor face, diverse discuții care se vor purta și până la locale mai e încă timp să se întâmple multe”, a afirmat Cornel Sămărtinean.

Potrivit președintelui PMP Timiș, formațiunea politică este pregătită pentru tot felul de scenarii, însă partidul exclude fuziuni.

Următoarele alegeri locale vor avea loc în anul 2020, iar Nicolae Robu se află la cel de-al doilea mandat de primar al Timișoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.