Primăria Timișoara caută o firmă care să lărgească bulevardul Sudului la patru...

Primăria Timișoara caută o firmă care să lărgească bulevardul Sudului la patru benzi. Cât este dispusă să plătească

0
DISTRIBUIȚI

Vești bune pentru șoferii din Timișoara. Reprezentanții primăriei caută o firmă care să modernizeze și să extindă B-dul Sudului, una dintre cele mai aglomerate artere din oraș.


În acest sens, recent, au fost scoase la licitație serviciile de proiectare și execuție „aferente obiectivului de investiții Modernizare și extindere B-dul Sudului”.

„Zona proiectată se desfășoară pe actualul traseu al Bulevardului Sudului, între Bulevardul Iosif Bulbuca și strada Mareșal Constantin Prezan, cu respectarea traseului prevăzut în Planul Urbanistic General. La ora actuală, B-dul Sudului, între Bulevardul Iosif Bulbuca (Liviu Rebreanu) și strada Mareșal Constantin Prezan (Lidia), este amenajat ca stradă cu 2 benzi de circulație și trotuare pietonale”, scrie în anunțul de participare.

Primăria Timișoara este dispusă să plătească pentru proiectarea și execuția lucrărilor suma de 10.119.572, fără TVA, fiind desemnată câștigătoare firma care va oferi prețul cel mai mic. Lucrările ar trebui finalizate într-un an. Termenul limită de depunere al ofertelor este data de 28 februarie, la ora 15.00.

B-dul Sudului ar urma să fie modernizat și lărgit cu bani din bugetul local. La finalul lucrărilor, doi kilometri de stradă vor avea patru benzi de circulație. De asemenea, vor fi reabilitate trotuarele și vor fi realizate piste de biciclete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.