Primarul Robu le răspunde celor de la CNAIR: „Este incredibil la ce...

Primarul Robu le răspunde celor de la CNAIR: „Este incredibil la ce reacții s-a putut ajunge pentru un fleac”

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a postat, în această seară, pe pagina sa de Facebook, o replică la comunicatul CNAIR privind declarația sa referitoare la centura de sud a Timișoarei.

Primarul Timișoarei susține că, „printr-o regretabilă eroare în exprimare”, ar fi spus că a vorbit telefonic pe tema acestui proiect cu directorul CNAIR, în loc de directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara.

„Printr-o regretabilă eroare în exprimare, în declarația mea de ieri – declarație audio-video- , în loc de directorul DRDP, am spus directorul CNAIR. Sunt convins că toată lumea, din Timișoara, cel puțin, a înțeles la ce, respectiv la cine m-am referit. Dar, iată, îmi cer scuze pentru acea neatenție (eroarea din declarația audio-video a apărut apoi, în mod firesc și în transcript, acesta fiind făcut cu acuratețe). Este incredibil la ce reacții s-a putut ajunge pentru un fleac, în definitiv, pentru un fleac ce putea fi clarificat printr-un simplu telefon”, a scris edilul, pe rețeaua de socializare.

De asemenea, Nicolae Robu susține că are „dovezi oficiale” cu o mulțime de diligențe pe care le-a făcut din anul 2012 încoace pe lângă premieri și miniștrii ai Transporturilor cu privire la centura de sud.

„Pe fond, însă, eu am dovezi oficiale, pe care mă îndoiesc că și altcineva le poate prezenta, cu o mulțime de diligențe pe care le-am făcut din 2012, de când am ajuns Primar, încoace, pe lângă toți Prim-miniștrii și toți Miniștrii Transporturilor, ce s-au perindat până la ajungerea în stadiul actual cu acest obiectiv.


Inclusiv am organizat un miting pentru centură! Este de râsu-plânsu să mi se reproșeze mie că n-am participat la ceremonia de semnare a contractului, în situația în care nu m-a invitat nimeni”, a detaliat Nicolae Robu.

Totodată, primarul Timișoarei a mai precizat că președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, are aceeași părere cu el în ceea ce privește intersecția cu Drumul Boilor.

„Dacă nu există fonduri pentru susținerea modificării de proiect cerute de noi, Primăria Timișoara se oferă să le ofere, arătându-și deschiderea pentru un parteneriat cu CNAIR în acest sens. Haideți să lăsăm fleacurile, stimați diriguitori ai CNAIR și să colaborăm pentru binele public”, a conchis edilul.

Nicolae Robu a postat ieri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care vorbește despre problemele pe care le-a identificat în proiectul pentru centura de sud a Timișoarei. Edilul-șef invocă în postare o conversație telefonică cu directorul CNAIR și chiar o întâlnire cu reprezentanții Primăriei Timișoara și primăriilor comunelor din estul și sudul Timișoarei și ai Consiliului Județean Timiș.

Astăzi, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a dezmințit, printr-un comunicat tendențios existența vreunei conversații telefonice între primarul Robu și directorul Neaga.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.