Primarul Robu, mândru că este un „politician excentric”, se laudă pe Facebook...

Primarul Robu, mândru că este un „politician excentric”, se laudă pe Facebook după vacanța în SUA: „Mai nou îmi place să escaladez cascade”

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu, proaspăt întors din vacanța petrecută în SUA cu ocazia sărbătorilor de iarnă, a postat, astăzi, un mesaj pe pagina sa de Facebook în care vorbește despre faptul că este mândru pentru că e un politician excentric.

„Da, sunt un politician excentric! Și nu pot să fiu decât mândru că sunt astfel!”, își intitulează primarul Timișoarei postarea de pe rețeaua de socializare. Pentru început, edilul le reamintește internauților că a intrat în politică în anul 2008, fiind ales senator, și se laudă că a avut ]n spate mai multe mandate de prorector și rector al Universității Politehnica din Timișoara.

„Menționez că, la vremea cu pricina, caracterizată, printre altele, prin gerontocrație, am fost cel mai tânăr Prorector, apoi cel mai tânăr Rector din țară.


Sunt mândru că în urma celor două mandate de Rector pe care le-am avut, am lăsat în urmă o universitate, în toate privințele, la cote mult mai înalte decât cele la care am preluat-o”, scrie Nicolae Robu.

Apoi, pentru a-și „susține excentricitatea”, primarul Timișoarei redă un extras dintr-un document intitulat „Sinteză a principalelor realizări UPT ale perioadei aprilie 2004 – februarie 2012”, în care sunt amintite o serie de realizări, printre care și Sala Polivalentă a universității, care nu este finalizată nici acum. „Realizare parțială, clădire în curs de construcţie”, scrie Nicolae Robu în dreptul Sălii Polivalente.

În finalul postării, primarul Timișoarei reia atacurile asupra presei și precizează că și-a descoperit o nouă pasiune, recent. Și anume, escaladarea cascadelor.

„Ei, nu-i așa că sunt excentric? Sunt, categoric, dar nu în sensul peiorativ în care mă consideră tot felul de terchea-berchea, mai ales jurnaliști-tonomat sau adversari politici, ci prin seriozitatea mea, prin dedicare dusă până la sacrificiu, prin cinste și corectitudine, prin loialitate față de cauzele nobile, prin ceea ce am lăsat în urma mea, pe unde am trecut, spre deosebire de atâția și-atâția ce constituie ne-excentricul, adică: obișnuitul, în România de astăzi! Și excentricitatea îmi devine și mai pronunțată când adaug realizările din cei 6 ani de când sunt Primar, realizări pe care orice timișorean și vizitator al Timișoarei le poate vedea! Și, da, pe lângă toate cele de mai sus, îmi mai și place să compun muzică și să cânt, să joc fotbal și să dau goluri și, mai nou, să escaladez cascade, lucruri care, după unii cu minte puțină și nici aceea toată bună, sunt… de rău!”, a scris Nicolae Robu, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.