Primarul Robu, un nou mesaj pentru presa care vorbește despre mizeria din...

Primarul Robu, un nou mesaj pentru presa care vorbește despre mizeria din Timișoara: „Rușine tonomatelor pentru răul pe care-l fac orașului, prezentând această față negativă a lui”

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-861063423">

Un nou bilanț al sesizărilor privind locurile în care se află mormane de gunoaie a fost făcut public, aseară, pe recent înființata pagină de Facebook „Sesizări insalubritate”, de către primarul Robu.

Edilul își începe postarea precizând că are un gust amar în ceea ce privește rampele clandestine din oraș.

„Iată un nou raport la zi, privind situația grămezilor de gunoi menajer! Remarcăm cu gust amar că, deși numărul de rampe curățate a crescut remarcabil, ajungând la nu mai puțin de 53!-, a crescut și numărul celor pe care semeni de-ai noștri -nicidecum extratereștrii!- le-au creat ! Astfel, problema e rezolvată doar în proporție de circa 70%, mai rămânând 24 de grămezi de care avem știre, încă neridicate”, a precizat Nicolae Robu, pe pagina „Sesizări insalubritate”.

De asemenea, primarul Timișoarei a atacat din nou presa care vorbește despre mizeria din oraș, precizând că „hater-ilor și tonomatelor” ar trebui să le fie rușine pentru răul pe care-l fac.

„Vă mulțumesc încă o dată dv, celor ce, dovedind spirit civic, ne ajutați făcând sesizări, pentru aportul adus campaniei de a face din orașul nostru unul de o curățenie exemplară! Rușine celor cu conduită primitivă, care pur și simplu își lasă gunoiul unde le e lor la îndemână, fără nicio jenă! Căci… doar există Primar să se ocupe de ele, nu?! Rușine și hater-ilor și «tonomatelor», pentru răul pe care-l fac orașului, prezentând această față negativă a lui, ca și cum ar fi caracteristica definitorie! Și asta, doar pentru a lovi în mine, chiar știind că acest gunoi, menajer, inclusiv depozitat clandestin, la colț de stradă sau oriunde altundeva, nu este în jurisdicția Primăriei, ci în aceea a asociației județene ADID, cum am explicat de atâtea ori! Dar, iată că, și așa, fără a ne fi în sarcină, tot noi rezolvăm problema! Noi -adică: eu, colaboratorii din Primărie și dv.!-, împreună cu Facebook-ul, acest minunat instrument, luat în derâdere și acum, în anul 2019, de mințile înguste”, a conchis Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.