Ripensia a făcut primele transferuri din această iarnă. Cei doi noi jucători...

Ripensia a făcut primele transferuri din această iarnă. Cei doi noi jucători au mai activat sub comanda lui Alexandru Pelici

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

Ripensia a oficializat astăzi primele două sosiri din 2019. Fundaşul Andrei Tînc şi portarul Horaţiu Moldovan au semnat cu roş-galbenii înţelegeri valabile până în vară. Ambii au venit din postura de jucători liberi de contract. Primul a jucat la Luceafărul în toamnă, în timp ce cel din urmă a evoluat ultima dată la Energeticianul, unde a fost cedat sub formă de împrumut de la CFR Cluj.

Tînc (33 ani) e un reşiţean care a evoluat la CSM chiar sub comanda lui Alexandru Pelici. Antrenorul timişorean l-a mai pregătit şi la Voinţa Sibiu în Liga I.


Fundaşul central a mai activat de-a lungul carierei la UTA, Arieşul Turda, FC Bihor, Rapid şi CFR Cluj. El a fost dorit în ediţia trecută şi la ASU Poli, cu care s-a antrenat o scurtă perioadă de timp. În sezonul de toamnă a jucat la Luceafărul, dar a făcut-o în doar cinci partide.

Moldovan (21 ani) a fost de asemenea elevul lui Pelici, dar la Hermannstadt. De asemenea şi el a bifat tot cinci partide, toate ca integralist în poarta Energeticianului în acest sezon, unde a fost împrumutat de la CFR Cluj.

Timişorenii mai testează alţi jucători în această perioadă: Tiberiu Istrăescu, Raul Şimian, Adrian Şter şi Vlad Chera.

Teste cu Craiova şi Zenica

Ripensia şi-a completat programul de jocuri amicale din Antalya. Timişorenii din Ciarda vor întâlni astfel şi formaţia Celik Zenica, locul 9 în prima ligă din Bosnia şi Herţegovina, joc stabilit pe 1 februarie. A doua zi, pe 2 februarie, „Ripi” va înfrunta U Craiova 1948, gruparea din Ligii a III-a. Ceilalţi adversari ai roş-galbenilor stabiliţi în cadrul stagiului extern sunt Daejon Citizen (L2 Coreea de Sud), meci care va avea loc pe 30 ianuarie, respectiv Sibir Novosibirsk (L2 Rusia), care va fi întâlnit pe 5 februarie.

Înainte de plecarea în stagiul turcesc (28 ianuarie), Ripensia joacă astăzi cu CSU Univ. de Vest (Liga 5), de la ora 12.30, pe sinteticul de lângă „Dan Păltinişanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.