Robu susține că nu este lăsat să dea goluri în meciurile de...

Robu susține că nu este lăsat să dea goluri în meciurile de fotbal: „Eu care am palmaresul de carieră pe care îl am, nu am cu ce să mă laud?” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

După ce s-a lăudat pe Facebook de ce este un “politician excentric”, precizând că este mândru de asta, Nicolae Robu le-a explicat, ulterior, și jurnaliștilor că are o excentricitate, dar una pozitivă. Astfel, edilul a vorbit despre noua lui pasiune, escaladarea cascadelor, după concediul petrecut în SUA, dar și despre cea pentru fotbal.

Întrebat la ce se referă când spune că a escaladat cascade, Nicolae Robu a afirmat că “exact la ce înseamnă această formulă de exprimare. Am urcat pe pietroaie, pe cursul unei ape din cascadă. Nu vedeți că dacă ai pasiuni, dacă dai goluri și v-am provocat să faceți o echipă a jurnaliștilor și v-am spus că pun pariu pe o bere, că nu mă avânt la mai mult, că vă dau eu personal cel puțin trei goluri, oricât mă țineți. Nu ați venit să faceți echipa, că tot timpul sunt luat așa, un tip excentric. Eu am o a numită excentricitate, dar cred că este o excentricitate pozitivă.


Așa cum am explicat astăzi. Faptul că îmi place să joc fotbal, să dau goluri”.

Apoi, primarul Timișoarei a explicat că nu este adevărat ce se spune despre el, cum că ar fi lăsat de ceilalți jucători să dea goluri pe bandă rulantă în timpul meciurilor de fotbal pe care le postează pe Facebook, ci că ar munci din greu pentru a le marca.

“Dar care e problema? Haideți, jucați, să vedeți că nu-i cum spuneți dvs, că se dă cineva la o parte sau că mă lasă. Ca să ajung eu în acele posturi, să dau goluri, păi eu alerg din greu. La sfârșit, pe mine e ud leoarcă tricoul și haideți și pe teren, acolo să vedem. Dar evident jucăm între amatori, de aceea sunt și astfel de scoruri. Evident că nu discutăm despre zece goluri la un joc cu profesioniști ai fotbalului. Jucăm între amatori. Haideți și dumneavoastră ca amatori la un joc, eu vă provoc. Dacă nu avem simțul umorului (n.r. cu referire la textele pe care le scrie în dreptul filmărilor cu golurile marcate), dacă nu știm decât să stăm încrâncenați, e problema fiecăruia cum le receptează, dacă atât nu pricepe cineva, că este o joacă. Păi eu care am palmaresul de carieră pe care îl am, nu am cu ce să mă laud dacă e de laudă, eu mă laud cu faptul că dau zece goluri? Asta este o joacă, eu credeam că are fiecare destulă minte să înțeleagă că e o joacă acolo și sunt convins că și înțelege toată lumea, dar e reua credință la mijloc, asta e problema. Nu că nu înțelege cineva că e o joacă, mai citiți puțină filosofie, și de altele, viața are și componenta ludică”, a adăugat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.