Român cu nouă identități false, căutat pentru mai multe jafuri comise în...

Român cu nouă identități false, căutat pentru mai multe jafuri comise în Italia, prins de polițiștii timișeni

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-274870194">

Poliţiştii Serviciului Serviciului Arme, Explozivi și Pubstanțe Periculoase, cu sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale, Serviciului de Investigații Criminale și Secției 9 Jebel au depistat ieri un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, urmărit internațional.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare italiene au emis două mandate europene de arestare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt în mod organizat pe teritoriul Italiei.

În urma investigațiilor efectuate s-a constatat faptul că acesta avea nu mai puțin de nouă identități false în bazele de date.

Pentru depistarea urmăritului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, care a dispus reținerea pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând a fi demarate procedurile în vederea predării către autoritățile din Italia.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.