Sărbători de iarnă petrecute în țări exotice de apropiații primarului Robu FOTO

Sărbători de iarnă petrecute în țări exotice de apropiații primarului Robu FOTO

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-908486173">

ionut nasleu

Apropiați ai primarului Robu au decis să-și petreacă sărbătorile de iarnă cât mai departe de Timișoara și de frig. Dovadă stau fotografiile sau filmările postate pe site-urile de socializare, în ultima perioadă.

Astfel, Cătălin Iapă, consilierul personal al lui Nicolae Robu, a decis să petreacă Revelionul în Thailanda, potrivit unor postări de pe pagina sa de Facebook. Iapă s-a lăudat pe rețeaua de socializare că în noaptea dintre ani s-a aflat în Bangkok, iar cu câteva ore înainte a vizitat o piață prin care trece trenul și alta plutitoare. „În poză puteți vedea bărcile pline cu turiști la cumpărături”, a scris Cătălin Iapă, iar o timișoreancă i-a răspuns că „și la noi în Timișoara plutesc gunoaiele pe străzi încă de la Crăciun”.

De pe altă parte, Ionuț Nasleu, tot consilier personal al primarului, i-a ținut la curent pe internauți cu locurile pe care le-a vizitat în America, unde a plecat alături de Nicolae Robu și soția edilului înainte de Crăciun.

Ionuț Nasleu a făcut, în ultimele ore, două live-uri pe pagina sa de Facebook din Miami, iar de Revelion s-a aflat în Republica Dominicană. De asemenea, Nasleu a mai ajuns, alături de primar, și în Jamaica, de Crăciun.

Totodată, Radu Țoancă, președintele Sport Club Municipal Timișoara, finanțat de primărie, își petrece sărbătorile de iarnă tot departe de frig, în Havana, Cuba, alături de familie. “Obicei cubanez: la trecerea dintre ani se aruncă apă de pe balcoane peste trecători. Rezultatul: primul Revelion ud din viața noastră. Dar la 30 de grade chiar a fost amuzat”, a scris Țoancă, ieri, pe Facebook.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.