SCM Politehnica, bilanț perfect în amicale înainte de înfruntarea cu Dinamo. Alb-violeții...

SCM Politehnica, bilanț perfect în amicale înainte de înfruntarea cu Dinamo. Alb-violeții s-au impus și în testul din Serbia

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook

Handbaliștii alb-violeţi au câştigat toate cele cinci amicale disputate în pauza de iarnă. Ultima verificare pentru elevii lui Pero Milosevic înainte de vizita dinamoviştilor a fost pe terenul Kikindei.


Meci disputat în această seară şi în care SCM Politehnica s-a impus cu 29-27.

In Banatul sârbesc timişorenii au putut conta din nou chiar pe un jucător de peste graniţă. Milos Orbovic a jucat şi marcat pentru Poli după ce a participat la inceputul anului la Campionatul Mondial de handbal masculin din Germania şi Danemarca. El s-a clasat cu reprezentativa Serbiei pe locul 18 după finala pentru locul 17 pierdută cu Argentina.

La Kikinda, formaţie din primul eşalon sârbesc, alb-violeţii au trecut de cei de la MRK cu 29-27 după ce au condus şi la pauză, cu 16-15. Portarii Varo şi Tcaciuc au stat câte o repriză in poarta timişorenilor iar jucătorii aflaţi cel mai mult timp pe parchet au fost: Sadoveac, Orbovic, Fenici, Dragas, Marjanovic şi Pribanic, la schimb cu Milosevic pe faza defensivă. A lipsit Cimpan, accidentat, şi Bote, aflat la lotul naţional de juniori. In teren a revenit insă Irimescu, după operaţia suferită la genunchi. Pentru SCM Politehnica au punctat: Marjanovic 8 goluri, Sadoveac 6, Pribanic 4, Dragas 4, Milosevic 3, Orbovic 3, Fenici 1.

SCM Poli a câştigat şi precedente patru test din ianuarie, dubla cu CSM Oradea, dar şi triunghiularul de la Reşiţa, cu localnica CSM Şcolar şi CSM Făgăraş.

Joi, 31 ianuarie, de la ora 17.30, SCM Politehnica o va infrunta pe Dinamo in runda a 15-a a Ligii Zimbrilor. Bucureștenii, cu un meci in minus, sunt la un punct in spatele bănățenilor, care au acumulat 25 de puncte și ocupă locul 6.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.