SCM Timişoara, calificată matematic în Top 6. „Leii” nu mai pot fi...

SCM Timişoara, calificată matematic în Top 6. „Leii” nu mai pot fi ajunşi de Steaua

0
DISTRIBUIȚI

Bucureştiul a rămas în afara grupei roşii după eşecul de ieri suferit de Steaua cu Sibiu. Înfrângerea roş-albaştrilor înseamnă totodată că SCM Timişoara a obţinut deja biletele pentru Top 6 chiar înainte de meciul de pe terenul lui Dinamo, programat mâine.

71-75 sâmbătă acasă cu Sibiul, coroborat cu eşecul 70-85 suferit de stelişti pe teren propriu şi cu timişorenii înseamnă că alb-violeţii pregătiţi de Cristian Bota rămân în prima grupă valorică a Ligii Naţionale.


SCM-ul are 16 puncte, la fel de multe ca Steaua, dar bănăţenii au un meci în minus şi nu mai pot fi ajunşi. „Indiferent de rezultatul meciului din această seară, noi mergem la victorie în jocul de luni, cu Dinamo”, a spus Ilie Triţoiu, preşedintele secţiei de baschet a SCM-ului.

Mâine, de la ora 18.00, SCM Timişoara joacă pe terenul ultimei clasate din grupa A, Dinamo Ştiinţa Bucureşti, în timp ce ultimul joc din această fază va fi pe 12 ianuarie, la Craiova.

La intrarea în grupa Roşie se va ţine cont de punctele acumulat în prima fază. Programul jocurilor va fi alcătuit pe baza Tabelei Berger de șase poziții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.