SCM Timişoara a încheiat pe locul 6 prima fază a campionatului. „Leii”...

SCM Timişoara a încheiat pe locul 6 prima fază a campionatului. „Leii” bănăţeni, ţinuţi la distanţă de cei olteni

0
DISTRIBUIȚI

SCM Timişoara nu mai are şanse să prindă locul 5 în grupa A valorică după eşecul de astăzi de la Craiova. Gazda SCMU s-a impus categoric cu 93-65 (39-29). Bănăţenii ar fi avut nevoie de un succes în Oltenia coroborat cu o victorie a Oradiei în faţa Piteştiului pentru a mai avansa o poziţie în zona locurilor 1-6.

Antrenorul Cristian Bota a vorbit despre o lipsă de motivaţie a baschetbaliştilor alb-violeţi după calificarea în grupa roşie, lucru care poate s-a întâmplat în jocul din Bănie, cedat fără drept de apel.


Dar a contat mult şi absenţa lui Vladan Vukosavljevic, cel mai bun om al echipei în acest sezon.

Primul sfert a fost şi cel mai strâns, dar acontat tot de gazde, cu 18-17. La pauză diferenţă dintre cele două adversare era încă acceptabilă, de zece puncte (39-29). Oltenii s-au distanţat însă decisiv în sfertul 3, unul în care oaspeţilor le-a fost greu să treacă de bariera de 35 de puncte. S-a ajuns la +20 pentru gazde, după care vizitatorii au mai redus din ecart. Ultima pătrime a început de la 70-55 în favoarea Craiovei, care nu a avut probleme pe final. Fraseniuc a fost printre cei care au însris cu uşurinţă de la distanţă.

Cel mai bun marcator al lui SCM Timişoara în acest joc a fost Sherwood Brown, cu 15 puncte. Ceilalţi ralizatori ai oaspeţilor au fost: Randolph (14), Komatina (11), Stojadinovic (7), Popa Calotă (7), Pesakovic (6), Baciu (4), Diculescu (1). Pentru amfitrioni principalul marcator a fost Iuliu Fraseniuc, autor a 13 puncte.

SCM Timişoara va începe astfel grupa Roşie de pe ultima poziţie, deoarece în zona 1-6 se ţine cont de punctele acumulate în prima fază a Ligii Naţionale. Programul jocurilor din a doua parte a sezonului va fi alcătuit pe baza Tabelei Berger de șase poziții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.