Se caută șefi pentru mai multe direcții din cadrul Primăriei Timișoara

Se caută șefi pentru mai multe direcții din cadrul Primăriei Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a scos la concurs mai multe posturi de conducere. Potrivit unui anunț postat pe site-ul instituției, se caută șefi care să conducă mai multe direcții și servicii din cadrul municipalității.


În total, este vorba de opt posturi vacante care vor fi ocupate în perioada următoare.

Concret, se organizează concurs pentru ocuparea unui post de șef al Biroului Monitorizare Trafic, un șef al Serviciului Certificări și Autorizări, director executiv pentru Direcția Clădiri Terenuri I Est, director executiv pentru Direcția Clădiri Terenuri II Est, șef Birou Contecios, șef Serviciul Școli Spitale, șef Birou Proceduri Speciale de stare civilă și director executiv la Direcția Dezvoltare.

Candidații ideali trebuie să aibă studii superioare în domeniu și o experiență cuprinsă între cinci și șapte ani. Persoanele interesate pot depune dosarele de înscriere la concurs la sediul Primăriei Timișoara până în data de 19 ianuarie, urmând ca proba scrisă să aibă loc în 31 ianuarie, la ora 10.00.

Mai multe informații despre posturile de conducere scoase la concurs în cadrul Primăriei Timișoara sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.