Se încălzește vremea la Timișoara. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în...

Se încălzește vremea la Timișoara. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Banat

0
DISTRIBUIȚI

om de zapada

Vești bune aduse de meteorologi. Vremea începe să se încălzească la Timișoara, în următoarele zile, astfel că termometrele vor arăta cinci, șase grade Celsius, la sfârșitul săptămânii.

Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, iar aceasta arată că în Banat vom avea parte de vreme oscilantă.

„Temperatura aerului va avea fluctuații de-a lungul celor două săptămâni.


Astfel, media maximelor din prima zi, de 4 grade va scădea pe 15 ianuarie, până spre 0 grade, apoi va crește spre 7 grade, în zilele de 17 și 18 ianuarie. Începând din 19 ianuarie, valorile termice diurne vor scădea din nou, de la medii de 6 grade spre o medie de 1…2 grade în perioada 21 – 23 ianuarie, după care va urma o ușoară creștere, spre 4 grade. Temperaturile minime vor avea o evoluție similară cu cea a maximelor și se vor situa în medie sub 0 grade pe toată durata de prognoză, cele mai reci nopți fiind cele din 15 și 16 ianurie, când media se va situa în jurul valorii de -6 grade”, a informat Administrația Națională de Meteorologie.

Precipitații, în general slabe cantitativ, se vor semnala aproape zilnic în Banat, până în data de 27 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.