“Se pregătește marea eliberare a corupților”. Timișorenii sunt chemați din nou în...

“Se pregătește marea eliberare a corupților”. Timișorenii sunt chemați din nou în stradă

3
DISTRIBUIȚI

Timișorenii se pregătesc din nou să iasă în stradă. Astfel, miercuri, în Piața Victoriei, este anunțat un protest, după ce ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat că a fost pregătită o ordonanţă de urgenţă pentru repunerea în termen a celor condamnaţi de complete nelegal constituite.

“Guvernul va da «în cel mai scurt timp posibil» o Ordonanță de Urgență în baza căreia cei care au fost condamnați definitiv de către completuri de judecată nelegal constituite să poată face recurs în anulare.


(…) Se pregătește marea eliberare a corupților, se anunță continuarea hoției «cu legea în mână» a țării noastre. Timișoara trebuie să reacționeze. Haideți la protest precum în februarie 2017, când am oprit OUG 13. Să ne apărăm drepturile de cetățeni ai Româiniei”, au transmis inițiatorii acțiunii de protest intitulată “Alertă de infracțiune națională”, pe Facebook.

Miting-ul va avea loc miercuri, 23 ianuarie, între orele 18.00 – 22.00, în Piața Victoriei din Timișoara.

3 COMENTARII

  1. Ce tampenie! Coruptii sunt liberi. Prin parlament, guvern, primarii, cfr, politie, vama… ca aresta dna-ul cate unu pe an si faceau scandal 5ani era doar sa tina ocupate maimutele; ca si mitingu asta. Sau ieseau cu dosare daca vre-unu din corupti nu facea ce i se dicta de la bruxeless.. ar trebui arestati minim o mie pe judet sa se simta ceva

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.