STPT, bilanț după prima săptămână de transport școlar. Câți elevi au mers...

STPT, bilanț după prima săptămână de transport școlar. Câți elevi au mers la cursuri cu microbuzele

0
DISTRIBUIȚI

Societatea de Transport Public Timișoara a făcut public bilanțul după prima săptămână de la inaugurarea transportului public școlar cu minibuzele.

Potrivit reprezentanților instituției, „73 de liceeni s-au deplasat spre instituţiile de învăţământ de care aparţin luni, ziua inaugurală a noului serviciu, în timp ce 79 s-au întors către zonele de domiciliu; marţi s-au deplasat către cele patru licee 96 de elevi, 124 de elevi alegând să se întoarcă spre zonele de domiciliu; miercuri – 85 de elevi s-au deplasat spre școală, iar 117 s-au întors către zonele de domiciliu; joi – 94 de elevi au apelat la minibuze pentru a se deplasa spre cele patru licee, iar 108 s-au îndreptat spre casă; vineri – 85 de elevi au mers spre instituţiile de învăţământ, în timp ce 89 au ales să se întoarcă spre zonele de domiciliu”.

Astfel, conform STPT, în cele cinci zile, un număr total de 433 de liceeni au ales să se deplaseze spre liceu cu transportul şcolar, iar 517 s-au întors către casă.

Vă reamintim că noul serviciu destinat transportului elevilor este adresat liceenilor înscriși la Colegiul Tehnic Emanuil Ungureanu, Colegiul Tehnic I.C.


Brătianu, Colegiul C.D. Loga şi Colegiul Pedagogic Carmen Sylva), care locuiesc în cartierele Calea Lipovei, Circumvalațiunii, Calea Șagului și Soarelui. Primăria Timișoara a pus la dispoziție patru minibuze, care au o capacitate de 25 de locuri.

„Gradul de încărcare pe cele patru linii destinate transportului şcolar a fost de peste 20 de elevi/cursă (către liceele de care aparţin), respectiv 25 de elevi (către zonele de domiciliu)”, a informat STPT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.