Tânăr care a dat mai multe spargeri în Timișoara în această iarnă,...

Tânăr care a dat mai multe spargeri în Timișoara în această iarnă, furând inclusiv două mașini și o motocicletă, prins de polițiști

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii timișoreni efectuează cercetări față de un tânăr, de 24 de ani, bănuit de comiterea mai multor furturi. În cauză a fost întocmit dosar penal, tânărul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

„La data de 09 ianuarie a.c., polițiștii Secției 2 Timișoara au identificat un tânăr de 24 de ani, bănuit de comiterea mai multor furturi de pe raza municipiului. În fapt, în dimineața zilei de 15.12.2018, acesta ar fi sustras de pe strada Martir Istovan Andrei din municipiul Timișoara, un autoturism, cauzând un prejudiciu de 1.000 de euro.


În perioada 22-27 decembrie 2018, cel în cauză, dintr-un alt garaj situat pe strada Barbu Iscovescu din municipiul Timișoara, a mai sustras un autoturism și un set de patru jante din aliaj de aluminiu cu anvelope, cauzând un prejudiciu de 4.900 de euro. De asemenea, în noaptea de 25 spre 26.12.2018, bănuitul prin forțarea lacătelor a trei garaje de pe strada Mareșal Constantin Prejan de pe raza municipiului, ar fi sustras mai multe bunuri (un laptop, mai multe perechi de încălțăminte, două trolere, douăzeci și nouă de sticle cu băuturi alcoolice, două geamantane tip troler, un sac de detergent) și patru jante din aliaj de aluminiu cu anvelope, cauzând un prejudiciu de 4.500 de euro. Totodată, în data de 06.01. a.c. a mai fost reclamat un furt de motocicletă, prin folosirea de chei potrivite dintr-un garaj situat pe strada Szlatna, un set de patru jante din aliaj de aluminiu cu anvelope și un geamantan, cauzându-se un prejudiciu de 5.000 de euro. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90%, bunurile recuperate fiind predate păgubiților”, a transmis IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.