Tânăr fără permis, reținut după ce a furat o mașină, a intrat...

Tânăr fără permis, reținut după ce a furat o mașină, a intrat cu ea în șanț, iar apoi a incendiat-o

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr din vestul țării a reușit, în prima zi a acestui an, să comită infracțiuni pe bandă rulantă. Astăzi, acesta a fost reținut și sunt șanse mari să petreacă următoarele 30 de zile după gratii.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Arad, oamenii legii au identificat, astăzi, un tânăr bănuit că ar fi comis un concurs de infracțiuni.

Astfel, în urmă cu două zile, tânărul a furat o mașină neasigurată și cu cheile în contact, aflată în fața unei case din localitatea arădeană Chereluș.


Apoi, în timp ce conducea mașina furată pe DJ 793, tânărul a pierdut controlul volanului și a ajuns într-un șanț aflat pe marginea drumului.

După producerea accidentului, acesta a mers pe jos până în localitatea Șepreuș, de unde a procurat un litru de benzină. Astfel, tânărul a incendiat mașina, aceasta fiind distrusă în totalitate.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii arădeni, s-a mai constatat că tânărul nu deținea permis de conducere.

“În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea tânărului pentru 24 de ore pe bază de ordonanță de reținere, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără permis și distrugere”, a arătat IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.