Tânăr reținut de polițiști după ce a jefuit în mod repetat un...

Tânăr reținut de polițiști după ce a jefuit în mod repetat un bancomat. Cum a fost prins în flagrant

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 28 de ani a ajuns în arestul IPJ Timiș, fiind reținut de polițiști pentru comiterea mai multor furturi dintr-un bancomat.

„În data de 08 ianuarie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au identificat un bărbat, de 28 de ani, bănuit de comiterea mai multor furturi dintr-un bancomat situat în incinta unei societăți comerciale.


În fapt, în perioada septembrie – decembrie 2018, cel în cauză, ar fi sustras în mod repetat, dintr-un atm, situat în incinta unei societăți comerciale de pe raza municipiului Timișoara, diferite sume de bani, în această perioada fiind reclamat un prejudiciu total de 14.300 de lei. În urma investigațiilor efectuate, s-a reușit prinderea în flagrant a unui bărbat de 28 de ani, care în noaptea de 08.01 a.c., a sustras printr-o fantă laterală, suma de 300 lei, în momentul în care un client a accesat bancomatul”, a transmis IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului precum și recuperarea prejudiciului.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.