Tânăr reținut de polițiști după ce a spart două mașini în Timișoara....

Tânăr reținut de polițiști după ce a spart două mașini în Timișoara. Ce pagubă a provocat

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost reținut de polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara pentru comiterea a două furturi din autoturism, furând bunuri în valoare totală de 2.500 de lei.

„În data de 22 ianuarie a.c., polițiștii au identificat și reținut un tânăr, de 18 ani, din comuna Giera, bănuit de furt din autoturisme.


În fapt, polițiștii au constatat că în data de 19 noiembrie 2018,cel în cauză, ar fi pătruns într-un autoturism parcat pe strada Martir Herman Sphorer din municipiul Timișoara, distrugand sistemul de închidre, ar fi sustras mai multe bunuri, creând un prejudiciu de 1.500 de lei. De asemenea, la data de 20/21 ianuarie a.c. tânărul ar fi pătruns într-un autoturism parcat pe strada Clăbucet din municipiul Timișoara, de unde ar fi sustras o boxă portabilă şi o trusă auto de chei în valoare de 1.000 de lei”, a transmis IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.