Toate drumurile naţionale şi autostrada din vestul României, deschise circulaţiei

Toate drumurile naţionale şi autostrada din vestul României, deschise circulaţiei

0
DISTRIBUIȚI

Noaptea trecută a fost una plină pentru firmele care se ocupă de deszăpezirea drumurilor naţionale şi a autostrăzilor din zona de vest a ţării.


Pe raza de activitate a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri s-a intervenit cu peste o sută de utilaje, fiind utilizate mii de tone de material antiderapant şi clorură de calciu. În raza de activitate a DRDP Timişoara nu sunt drumuri închise, dar se circulă în condiţii de iarnă, carosabilul fiind acoperit în unele zone de zăpadă îngheţată şi amestecată cu material antiderapant, alte porţiuni fiind doar umede.

De sâmbătă de la ora 17 până în duminică dimineață la ora 5 s-a acționat și patrulat cu 137 de autoutilaje și au fost răspândite 3.130 de tone de material antiderapant și peste 48 de tone de clorură de calciu. Pe autostrăzile A1, A6 și A11 au fost în total 25 de utilaje care au răspândit peste 1.000 de tone de material antiderapant și circa 25 de tone de clorură de calciu.

În zona de responsabilitate a Secţiei Drumuri Naţionale Timişoara s-a acţionat şi patrulat cu 22 autoutilaje, au fost răspândite 919 tone material antiderapant şi 10,350 tone clorură de calciu pe DN6, DN69, C.T., DN59, DN58B, DN68A, DN57, DN59A, DN59B, DN59D, DN59C, DN59E, DN59F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.