Trei kosovari, capturați imediat după ce au intrat peste câmp în România....

Trei kosovari, capturați imediat după ce au intrat peste câmp în România. De ce au evitat vama

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de frontieră au observat, aseară, în jurul orei 22.00,  trei persoane care se deplasau pe jos, dinspre Serbia spre România, la aproximativ 200 m de linia de frontiera, în apropierea localităţii Beba Veche din judeţul Timiş.

Deoarece nu îşi justificau prezenţa în zonă, persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări.


”În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt trei bărbaţi din Kosovo, cu vârste cuprinse între 26 şi 44 de ani. Persoanele în cauză au declarat că s-au deplasat pe jos, pe câmp și că doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei. Aceştia au încercat să treacă frontiera din Serbia în România, pe jos, întrucât aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen”, se arată în comunicatul ITPF Timișoara. Cei trei sunt cercetați pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat și au fost anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.