Un deținut, eliberat pentru 24 de ore, lovit cu cuțitul în cap...

Un deținut, eliberat pentru 24 de ore, lovit cu cuțitul în cap după ce a împiedicat un furt

0
DISTRIBUIȚI

Un deținut a ajuns la spital cu răni în zona capului după ce, aflat în tramvai deoarece a fost recompensat cu o ieșire pentru 24 de ore, a văzut că un bărbat voia să fure din poșeta unei doamne și astfel a atras atenția celor doi. Hoțul a devenit agresiv și l-a tăiat pe deținut cu un cuțit.

„În data de 30.01.2019, începând cu orele 10:00, un deținut care execută în regim închis o pedeapsă cu închisoarea în Penitenciarului Bucureşti Rahova a beneficiat de o recompensă cu permisiunea de ieşire din penitenciar pentru o perioada de 24 ore, in intervalul 30.01.2019 ora 10:00 – 31.01.2019 ora 10:00. În jurul orelor 10 :40 , în timp ce se deplasa către domiciliul declarat, în mijlocul de transport public (tramvaiul 32), a observat o persoană de sex masculin care încerca să sustragă un telefon mobil din geanta unei doamne aflată in imediata apropiere”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții Penitenciarului Rahova.

Deținutul i-a atras atenția femeii care urma să fie păgubită, dar și a hoțului, drept pentru care acesta a devenit agresiv și l-a tăiat cu un cuțit, provocându-i o tăietură la cap și la urechea stângă.

„Călătorii au apelat Serviciul unic de urgenţă, iar la fața locului s-a prezentat un echipaj de poliţie al Secţiei 18.


Deţinutul mai sus menţionat a fost preluat de către escorta penitenciarului urmând fi prezentat pentru investigaţii medicale de specialitate şi IML. Cazul a fost preluat de către Secţia 18 Poliţie urmând a se efectua cercetări specifice. Administrația penitenciarului urmărește evoluția stării de sănătate, persoana condamnată fiind internată într-un spital din rețeaua Ministerului Sănătății”, mai arată reprezentanții Penitenciarului Rahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.