Un tânăr beat și fără permis de conducere a furat o mașină,...

Un tânăr beat și fără permis de conducere a furat o mașină, a făcut un accident și apoi s-a răsturnat

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 26 de ani putea provoca o tragedie după ce s-a urcat la volanul unei mașini care nu-i aparținea, fără a deține permis de conducere. Aventura s-a încheiat într-un șanț, unde „aventurierul” a fost descoperit, în timp ce încerca să iasă din mașina răsturnată, de către un polițist aflat în timpul liber.

„La data de 10 ianuarie, agentul de poliție Marius Bistrian din cadrul postului Craiva, – în afara programului de serviciu – în timp ce conducea un autoturism pe DJ 792 A, a observat în șantul aflat în dreapta sensului său de deplasare, un autoturism răsturnat, din care încerca să iasă de pe locul șoferului, un bărbat. Coborând din autovehicul în vederea acordării primului ajutor conducătorului auto și altor persoane care ar fi putut fi pasageri în același autoturism, agentul de poliție Marius Bistrian a simțit un puternic miros de alcool pe care bărbatul aflat la volan îl emana. Constatând că nu sunt pasageri în autoturism și asigurându-se că șoferul nu a fost vătămat în urma evenimentului rutier, polițistul a sesizat Secția nr.


6 Beliu în a cărei competență se afla evenimentul. Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Ineu, polițiștii au procedat la efectuarea de cercetări cu privire la evenimentul sesizat de colegul lor”, a transmis IPJ Arad, conform aradon.ro.

Oamenii legii au aflat astfel că în dimineața zilei de 10 ianuarie, conducătorul auto, un tânăr de 26 de ani din Mișca, ar fi sustras un autoturism parcat în fața unei societăți comerciale din Beliu, cu care ar fi intrat într-un chioșc din aceeași localitate, distrugându-l. Aceasta însă nu l-a împiedicat să-și continue drumul și în timp ce conducea autoturismul sustras pe DJ 792 A, tânărul ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ajungând într-un sanț. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest de polțiștii prezenți la fața locului, iar rezultatul a fost de 0,59 mg./l. alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„Conducătorul auto” a fost reținut pentru 24 de ore, pentru furt în scop de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.