Un tânăr cu doar două meciuri bifate la ASU Politehnica a fost...

Un tânăr cu doar două meciuri bifate la ASU Politehnica a fost transferat în Liga I. „Băieţii în ghete” s-au despărţit şi de un jucător cu experienţă

0
DISTRIBUIȚI

Un junior transferat în toamnă de ASU Politehnica a făcut un pas important cel puţin pe hârtie. Tânărul Călin Popescu, care a bifat doar două jocuri în aceste sezon al Ligii a II-a, a semnat cu prim divizionara Sepsi Sfântu Gheorghe. O altă plecare conturată e şi cea a mijlocaşului Bogdan Bozian.

Bozian (31 de ani) va juca sigur în primăvară pentru divizionara C Crişul Chişineu Criş, opţiunea mijlocaşului a fost de a juca la un nivel inferior pentru a fi mai aproape de familia sa.

S-a lămurit între timp şi situaţia tânărului Călin Popescu (17 ani).


Despărţirea de ASU Poli era previzibilă în condiţiile în care acesta nu bifase decât 24 de minute în două partide din acest sezon. Destinaţia sa e însă surprinzătoare, căci a semnat cu Sepsi pe un an şi jumătate cu drept de prelungire, conform anunţului făcut de gruparea aflată pe locul 4 în elită.

ASU Poli nu mai cedează jucătorii sub contract pe gratis şi conform unor surse se va alege cu câteva mii de euro din aceste despărţiri. Altfel, clubul îl mai are pe Gelu Velici pe lista de transferuri iar Ionuţ Plămadă şi Răzvan Ghinescu aşteaptă de asemenea lămurirea situaţiei lor. La reunire „Băieţii în ghete” au avut parte şi de câteva noutăţi, dar deocamdată fără certitudini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.