Victorii lejere pentru SCM Politehnica în primele teste din 2019. Un handbalist...

Victorii lejere pentru SCM Politehnica în primele teste din 2019. Un handbalist alb-violet a marcat la Campionatul Mondial

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politenica / Facebook

SCM Politehnica a disputat două jocuri cu divizionara secundă CSM Oradea pe teren propriu. Atât în jocul de ieri, cât şi în cel de astăzi, echipa timişoreană s-a impus la scor deşi are câteva absenţe notabile în această perioadă.


40-20, respectiv 41-26, au fost rezultatele înregistrate de alb-violeţi.

Pero Milosevic a apelat şi la juniori pentru un loc complet, în condiţiile în care Sadoveac si Orbovic sunt convocati la reprezentativele de seniori ale României si Serbiei. Cel din urmă participă chiar la Campionatul Mondial iar ieri a marcat un gol în meciul de debut contra Braziliei, în cadrul grupei A (scor 30-30). Altfel, Ghiţă Irimescu e în refacere după o operaţie la menisc. Bote e şi el convocat la naţionala de juniori, alături de alţi trei tineri colegi (Alexandru Moldovan, Vlad Chira şi Alexandru Samfirescu) pentru testul cu Slovacia.

În aceste condiţii marcatorii de ieri ai Politehnicii au fost: Marjanovic 8 goluri, Păius 5, Milosevic 5, Furak 5, Şania 4, Pribanic 4, Cimpan 3, Vlad Sipos 2, Andrei Stolojan 2, Dragas 1, Trif 1, Fenici 1. Iar în jocul 2 cu Oradea (24-12 la pauză) disputat azi au înscris: Milosevic 8 goluri, Cimpan 5, Trif 4, Neamţu 4, Furak 4, Paius 3, Fenici 3, Pribanic 3, Dragas 2, Sania 2, Grad 1, Marjanovic 1.

Programul de iarnă al alb-violeţilor continuă astfel: 17 şi 18 – două teste la Reşiţa, cu localnica CSM Şcolar, respectiv CSM Făgăraş; 24 ianuarie – amical la Kikinda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.