Vraja sunetelor: concert inedit (și) pentru pisici, alături de Carlos Daniel, la...

Vraja sunetelor: concert inedit (și) pentru pisici, alături de Carlos Daniel, la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Artistul bucureștean Carlos Daniel va susține un inedit concert de handpan, evenimentul urmând să se desfășoare la sfârșitul acestei săptămâni în incinta cafenelei La Pisici din Timișoara.

„În cafeneaua plină de pisici, Carlos Daniel vine să susțină un concert mistic de Handpan, în dorința de a invita ascultătorii(și pisicile evident) într-o incursiune sonoră atemporală.


Fundalul sonor creat de Handpan (Hang Drum) conduce melodios mintea în starea de tranziție, fiind un instrument muzical căruia i se atribuie elementul spațiu. Simplitatea începutului se dizolvă în progresia melodică, facand experientele senzoriale de-o delicatețe aparte. Ritmul crește odată cu vibrația și intensitatea, inspirând expansiune și îndemnând la trăiri profunde. Carlos Daniel folosește acest instrument pentru a îmbina armonios ritmuri orientale cu acorduri emoționante și explozii de ritm, cu scopul de a induce ascultătorilor o blândă si magică stare de transă“, au transmis organizatorii evenimentului.

Concertul numit „Handpan Trance cu pisici” va avea loc vineri, 18 ianuarie, de la ora 19.00, iar biletele de intrare costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.