Zăpada și poleiul pun stăpânire pe străzile Timișoarei. Trimite-ne imagini cu situația...

Zăpada și poleiul pun stăpânire pe străzile Timișoarei. Trimite-ne imagini cu situația de la tine din zonă UPDATE Câte utilaje sunt pe drumuri

0
DISTRIBUIȚI

 

Ninge de câteva ore și străzile din Timișoara s-au transformat, din nou, în adevărate capcane pentru șoferi.


Nici măcar pe principalele artere de circulație nu s-a împrăștiat sare sau material antiderapant, așa că șoferii trebuie să fie extrem de atenți pentru că și cea mai mică neatenție poate să ducă la producerea unui accident. Vântul și temperaturile sun zero grade au dus la apariția poleiului.

Vă reamintim că Primăria Timișoara nu a fost în stare să încheie un contract de deszăpezire, iar după ninsoarea de acum trei săptămâni când utilajele SDM, care a primit un cotract în regim de urgență, nu au făcut față situației. Primarul Nicolae Robu a avut declarații oscilante,  susținând că s-a intervenit mai bine decât atunci când a fost contract pentru ca mai apoi, în fața valului de nemulțumiri ale cetățenilor, să afirme că este nemulțumit.

Dacă ai surprins imagini video sau fotografii cu situația de pe străzile din Timișoara și nu numai trimite-le pe mail la adresa redactia@pressalert.ro sau pe Facebook.

UPDATE City managerul  Timișoarei, Robert Kristof, a declarat că se acționează pe străzile din oraș cu opt răspânditoare de material antiderapant, opt utilaje cu lamă, iar în funcție de necesitate sunt pregătite opt buldoexcavatoare, șase miniîncărcătoare și 15 autobasculante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.