20 de cupluri din Timișoara au luat cina într-un tramvai-restaurant, de Ziua...

20 de cupluri din Timișoara au luat cina într-un tramvai-restaurant, de Ziua Îndrăgostiților

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-944620392">

20 de cupluri din Timișoara au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților luând cina, în această seară, într-un tramvai-restaurant, unde au avut parte de muzică live și s-au plimbat pe traseul primului tramvai electric din România.

Evenimentul „Cină în tramvai” a fost organizat pentru cel de-al patrulea an consecutiv la Timișoara, de Ziua Îndrăgostiților. La fel ca la edițiile precedente, toate locurile au fost epuizate. În total, 20 de cupluri au avut posibilitatea de a lua cina în singurul tramvai-restaurant din România, timp de două ore. Joi seara, la Timișoara au fost organizate două curse pe traseul primului tramvai electric din România, iar pe perioada călătoriei, cuplurile de îndrăgostiți au avut parte de muzică live, la vioară și pian, și de o cină romantică.

„Am închiriat tramvaiul-restaurant de la Societatea de Transport Public Timișoara și am organizat evenimentul «Cină în tramvai». În tramvai sunt nouă mese de două persoane, plus încă două de patru persoane. Tramvaiul este plin, toate biletele au fost epuizate. Au mai fost solicitări, dar nu am putut să le onorăm. Vom mai organiza un astfel de eveniment și de Dragobete, pe 24 februarie, și de Ziua Femeii, pe 8 Martie. Deja jumătate din locuri sunt ocupate pentru Dragobete și nici nu am anunțat încă evenimentul. Cred că evenimentul pe care noi îl organizăm are un asemenea succes pentru că o cină în tramvai este ceva special și unic în România. Un astfel de tramvai-restaurant mai există în Milano și Bruxelles”, a precizat Denisa Baloșin, organizatorul evenimentului „Cină în tramvai”.

Fiecare persoană a trebuit să plătească 200 de lei pentru a lua cina în tramvaiul-restaurant din Timișoara, de Ziua Îndrăgostiților. Cuplurile au servit în timpul călătoriei de două ore un aperitiv, un fel principal, un desert, apă, răcoritoare, precum și vin roșu sau alb.

„M-am gândit să-i fac o surpriză iubitei mele de Ziua Îndrăgostiților, mi s-a părut ceva special, romantic nu am mai auzit în România să se ia cina în tramvai”, ne-a spus unul dintre timișorenii care a petrecut seara de Ziua Îndrăgostiților alături de iubita sa în tramvaiul-restaurant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.