62 de milioane lei pentru centura sud a Timișoarei din bugetul ”dus...

62 de milioane lei pentru centura sud a Timișoarei din bugetul ”dus în extremă către popularitate”

4
DISTRIBUIȚI

Deputatul Pro România de Timiș, Adrian Pau, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă că Ministerul Transporturilor a alocat, în bugetul pe 2019, o sumă insignifiantă pentru studiul de fezabilitate al viitoarei autostrăzi Timișoara – Belgrad.


De asemenea, pentru studiul de prefezabilitate pentru descărcarea de la Sânandrei care ar trebui să asigure o legătură mai bună a Timișoarei cu autostrada s-a alocat o sumă simbolică. ”Acestea sunt motive de supărare, dar există și un motiv de bucurie dat de faptul că au fost alocate 62 de milioane lei pentru centura sud a Timișoarei. Sperăm ca acești bani sp fie și cheltuiți și acest proiect să fie implementat”, a declarat Pau.

Informația legată de fondurile alocate pentru aeroport a fost catalogată ca ”intoxicare” pe motiv că finanțarea nu vine de la bugetul de stat, ci din credit de angajament. ”Cred că ne așteaptă un an greu, nu s-au luat în calcul prioritățile, ci s-a luat în calcul doar atragerea simpatiei populației în vederea alegerilor, un buget dus în extremă către popularitate”, a susținut Pau.

4 COMENTARII

    • Banii nu au ajuns nu ajung si nu vor ajunge niciodata dar bataia de joc a autoritatilor la fiecare inceput de an e de o nesimtire fara margini.Spun asta pt ca nu sunt in stare sa schimbe odata legea bugetului acestei tari si sa nu ne mai tina captivi autoritatilor centrale de la Bucuresti care an de an isi bat joc de partea asta de tara facand alocari nerealiste cu situatia de fapt si astfel ne vom zbate in saracie inca mult timp de acum incolo.

  1. Banii nu au ajuns nu ajung si nu vor ajunge niciodata dar bataia de joc a autoritatilor la fiecare inceput de an e de o nesimtire fara margini.Spun asta pt ca nu sunt in stare sa schimbe odata legea bugetului acestei tari si sa nu ne mai tina captivi autoritatilor centrale de la Bucuresti care an de an isi bat joc de partea asta de tara facand alocari nerealiste cu situatia de fapt si astfel ne vom zbate in saracie inca mult timp de acum incolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.