Accident grav în apropiere de Timișoara. O femeie a murit, fetiță transportată...

Accident grav în apropiere de Timișoara. O femeie a murit, fetiță transportată la spital FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1591176522">

O femeie și-a pierdut viața în urma unui accident rutier petrecut astăzi în localitatea timișeană Săcălaz, la câțiva kilometri de Timișoara.

Conform IPJ Timiș, „un bărbat de 40 de ani a condus un autoturism pe str. a 5-a din Sacalaz, iar la intersecția cu str. a 8-a nu a acordat prioritate unui autoturism ce se deplasa regulamentar, condus de o femeie de 49 de ani. În urma impactului, o femeie de 65 a decedat și o minoră de 5 ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Acestea erau pasagere în autoturismul care circula regulamentar. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de urgență, iar pompierii au efectuat manevrele pentru descarcerarea victimei decedate, au acordat îngrijiri medicale şi au asigurat măsurile PSI necesare. Cei doi șoferi au primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând transportul la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.