ACS Poli a cedat la limită şi contra liderului ligii secunde din...

ACS Poli a cedat la limită şi contra liderului ligii secunde din Ucraina. Un belgian din eşaloanele inferioare, ultima adiţie în lot

0
DISTRIBUIȚI
Foto: acspoli.ro

ACS Poli a pierdut la limită şi cel de-al doilea amical din Antalya. Elevii lui Valeriu Răchită au fost învinşi pe final de liderul eşalonului secund din Ucraina, SC Dnipro-1, scor 0-1. În acest joc timişorenii au folosit şi ultima achiziţie a iernii, pe belgianul Josias Roulez.

Prima repriză a jocului desfăşurat la Side, în Antalya, a fost una activă, cu ocazii pentru ambele echipe. Bănăţenii au reclamat un penalty neacordat pentru un henţ în minutul 24, iar per total ucrainenii au fost mai periculoşi din acţiune.

La reluare ACS Poli şi-a trecut în cont o şansă bună prin Drăghici, dar portarul advers a reţinut balonul. Treptat jocul s-a echilibrat. Până la urmă însă ucrainenii au punctat cu cinci minute înainte de final prin lovitura de cap a lui Kulis în urma unui corner. În minutul 90 se putea restabili egalitatea, dar Bîrnoi nu a profitat de eroarea goalkeeperului de la Dnipro-1, care a lăsat poarta neprotejată.


Mai mult, în prelungiri, timişorenii au cerut din nou 11 metri la o intervenţie asupra lui David Pop.

Este al patrulea 1-0 la rând înregistrat în amicalele lui ACS Poli. Dar două dintre aceste rezultate au fost eşecuri, ambele în stagiul din Turcia. Precedentul fiind cu slovacii de la Ruzomberok. Următorul amical în zona Antalya pentru bănăţeni va fi peste două zile cu danezii de la Fredericia (L2).

ACS Poli: Began (46, Avram) – Bilia, Paramatti, Ghidurea, Olteanu – D. Munteanu (59, D. Pop), L. Oprea (35, D. Codrea) – Motreanu (46, Roluez), Rogoveanu (77, L. Oprea), Golda (46, Bîrnoi) – Drăghici (71, Stere). Antrenor: Valeriu Răchită.

Foto: Poli Timişoara / Facebook

Mijlocaş dreapta din Liga a IV-a belgiană

De azi, ACS Poli are un nou jucător, al 9-lea sosit(!) dacă-i socotim pe Began şi L. Oprea (revenit de la UTA) ca transferuri faţă de sezonul de toamnă. Josias Roulez are 22 de ani e mijlocaş dreapta şi poate evolua şi pe alte posturi din linia mediană. A fost o perioadă jucătorul lui Lierse, a mai trecut pe la grupările Lier, La Louviere Centre şi ultima dată a activat în eşalonul al patrulea belgian, la Wallonia Wallhain, grupare pentru care a punctat de două ori în 12 partide în prima parte a sezonului. După un singur antrenament acest a şi fost înregimentat şi va juca la Timişoara până în vară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.