ACS Poli a plecat în Antalya cu un lot format din doar...

ACS Poli a plecat în Antalya cu un lot format din doar 17 jucători. Un portar din Moldova s-a alăturat timişorenilor până în vară

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Poli Timişoara / Facebook

ACS Poli a plecat în această dimineaţă spre stagiul turcesc cu un lot „de austeritate”. Doar 17 nume are în acest moment sub comandă în Antalya Valeriu Răchită. Acesta speră însă că va reveni în ţară cu cel puţin trei-patru jucători în plus. Dintre cei plecaţi trei sunt portari iar unul dintre aceştia e noua achiziţie Cristian Avram, un goalkeeper în vârstă de 24 de ani care a evoluat până acum doar în Republica Moldova.

ACS Poli a plecat în cantonament în această dimineaţă via Otopeni după o noapte petrecută la Braşov.


Lotul nu e sărac în Turcia din motive financiare (imediate). Ci pentru că timişorenii nu au găsit soluţii pe placul lui Vivi Răchită în ultima săptămână. Astfel, dintre cei 17 plecaţi, şase sunt jucători noi faţă de lotul folosit în toamnă, dar în cazul lui Lucian Oprea vorbim de o revenire din împrumutul de la UTA. De asemenea un alt portar ,Răzvan Began, nu era încă semnat oficial.

Cristian Avram, celălalt goalkeeper nou care s-a alăturat lotului, provine de la Academia Chişinău. A mai jucat la Dacia Chişinău iar ultima sa formaţie a fost Dinamo-Auto, din Tiraspol. El a adunat 127 de meciuri în prima ligă de peste Prut şi a semnat până în vară cu ultima clasată din B.

Răchită mai aşteaptă jucători în Antalya. Acolo unde primul amical era setat pe 3 februarie, dar încă nu se ştie adversarul după ce testul cu Rubin Kazan (U23) a fost anulat.

Celelalte teste vor fi cu:

Dnipro-1 (Ucraina 2) – 5 februarie

Fredericia (Danemarca 2) – 7 februarie

FC Lvov (Ucraina) – 9 februarie

Lotul lui ACS Poli în Turcia:

Portari: M. Contra, Began, Cristian Avram;

Fundaşi: Motreanu, Bilia, Munteanu, Ghidurea, Olteanu;

Mijlocaşi: D. Pop, D. Codrea, Rogoveanu, L. Oprea, S. Românu, Bîrnoi;

Atacanţi: Golda, Drăghici, Stere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.