ACS Poli și Ripensia au făcut schimb de atacanți la două zile...

ACS Poli și Ripensia au făcut schimb de atacanți la două zile după jocul direct. A sosit și noul internațional U19 dorit de Răchită

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli a ajuns la un număr uriaș de transferuri în această iarnă. Astăzi a fost anunțată venirea lui Alexandru Bădăuță, atacant care a înfruntat-o în duelul de sâmbătă de pe ”Electrica” din postura de jucător al Ripensiei. In ”afacere” e inclusă trecerea lui Octavian Drăghici la roș-galbeni. Cei doi vor deveni astfel primii jucători care au bifat toate cele trei trupe timișorene din B.

Atât Drăghici, cât și Bădăuță, au evoluat mai intâi la ASU Politehnica. Primul in Liga a IV-a, al doilea in eșalonul al treilea și cel secund. Totodată Alexandru Bădăuță a intrat pe parcursul eșecului suferit de ”Ripi” sâmbătă, scor 0-1, cu ACS Poli, pe arena de la Gara Mică.


In schimb, Tavi Drăghici a fost blocat de clubul său după ce a cerut să fie lăsat să plece, fiind dorit insistent de divizionara C din Dumbrăvița.

In vârstă de 28 de ani Bădăuță a fost deja anunțat oficial la ACS Poli. Inainte de sosirea in Banat el a evoluat la Daco-Getica, FCM Alexandria, ACS Berceni și a fost jucătorul lui Dinamo.

Drăghici (33 ani) nu a fost anunțat incă de Ripensia. Atacantul are o mare experiență la nivelul primei ligi. A crescut la UMT și a mai trecut la grupări precum Otopeni, U Cluj, Racing Beirut, Gaz Metan și FC Olt.

”Mă bucur că l-am convins să vină la Poli Timișoara. Este un jucător cu experiență, sunt convins că ne va ajuta foarte mult!”, a spus Radu Birlică, administratorul special al lui ACS Poli.

ACS Poli ocupă penultimul loc in B, cu 13 puncte, in timp ce Ripensia a rămas pe locul 12, cu 25 de puncte.

Antonio Manolache sub comanda lui ”Vivi” Răchită

Antrenorul lui ACS Poli vorbea după jocul cu Ripensia și de sosirea unui internațional U19 din străinătate. Mutarea s-a concretizat tot azi. Antonio Manolache (19 ani) a devenit al 17-lea transfer al iernii pentru timișoreni. Acesta evoluează atât in centrul defensivei, cât și la inchidere. In ultimii ani el a trecut prin sistemul de juniori al olandezilor de la Groningen.

In schimb, Denis Haruț, care nu a semnat noul contract cu ACS Poli nu are incă situația clarificată, nefiind insă exclusă o mutare a sa la CSU Craiova!

UPDATE Tot pe finalul perioadei de transferuri ACS Poli l-a cedat pe Daniel Filip din noul la CSM Lugoj, unde a evoluat şi in sezonul trecut, in timp ce Răzvan Cluci va juca sub formă de imprumut, din informaţiile noastre, la CSC Ghiroda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.