ACS Poli a pierdut primul amical din Antalya. Valeriu Răchită a testat...

ACS Poli a pierdut primul amical din Antalya. Valeriu Răchită a testat un nou fundaş în eşecul cu slovacii de la Ruzomberok

0
DISTRIBUIȚI
foto: Poli Timişoara / Facebook

Primul joc, primul eşec pentru ACS Poli pe tărâm turcesc. Elevii lui Valeriu Răchită au cedat la limită, scor 0-1, în faţa celor de la MFK Ruzomberok, locul 4 în Slovacia. Singura reuşită a fost marcată în prima repriză. La timişoreni a evoluat şi fundaşul italian Lorenzo Paramatti, aflat în probe.

Vivi Răchită a apelat din primul minut la noul portar, Cristian Avram, în timp ce în lina de fund s-a regăsit ultimul sosit, Paramatti.


Prima repriză a fost una cu multe ocazii importante pentru slovaci, care au înscris în cele din urmă în minutul 37, prin Jedinak. Putea fi însă şi 1-1 la pauză dacă Bîrnoi ar fi reuşit să-l învingă pe tânărul portar Krajčírik în penultimul minut al primei părţi.

La reluare tot cei de la Ruzomberok au avut primele faze de poartă notabile. Pentru ca apoi ACS Poli să fie aproape de egalare prin Olteanu (min. 70) şi Stere (78), care a ţintit bara. Totodată putea fi 0-2 în prelungiri, la ultima fază, dar Began s-a opus.

Următorul test pentru ACS Poli în Antaltya va fi marţi, cu ucrainenii de la SC Dinpro-1.

Paramatti, al 18-lea UPDATE

Imediat după aterizare în Turcia, timişorenilor li s-a alăturat „trialistul” Lorenzo Paramatti (24 ani). Fost internaţional de juniori, fundaşul central italian şi-a petrecut cariera de senior doar la nivelul Serie C1 (L3), evoluând pentru grupări precum Siena, Santarcangelo, Gubbio şi Pro Piacenza. Italianul s-a şi înţeles cu ACS Poli pentru un contract până în vară.

ACS Poli: Avram (46, Began) – Motreanu (46, Ghidurea), Bilia, Paramatti, V. Olteanu – D. Munteanu, L. Oprea (60, D. Pop) – Golda (75, Stere), Rogoveanu (80, S. Românu), Bîrnoi (46, D. Codrea) – Drăghici. Antrenor: Valeriu Răchită.

MFK Ruzomberok: Krajčírik – Kunca, Holub, Jonec, Madleňák – Kmeť, Brenkus, Mustedanagić, V. Jedinák – T. Bobček, Gerec.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.