ACS Poli şi-a mai luat un stoper cu cetăţenie italiană. Valeriu Răchită...

ACS Poli şi-a mai luat un stoper cu cetăţenie italiană. Valeriu Răchită are mai mulţi străini în teste pentru completarea lotului

0
DISTRIBUIȚI
sursa foto: welsh-premier.com

ACS Poli şi-a reluat antrenamentele în ţară marţi după masă şi a început să primească mai mulţi străini în probe pentru a întări lotul pe ultima sută de metri. Clubul timişorean a anunţat astăzi o înţelegere cu fundaşul central Sergio Osahon Uyi, un italian cu origini nigeriene care a evoluat ultima dată în Sudan.

Uyi (25 ani, foto dreapta) a bifat în cariera sa de senior mai multe echipe din ţări diferite.


Dainava și Kruoja (Lituania), Atlantis FC (Finlanda), Reutlingen (Germania), Bangor City (Țara Galilor) și Senglea (Malta) se numără în CV-ul său, care are însă şi câteva pauze. Ultima sa echipă a fost Al-Hilal Omdurman din Sudan. Pe hârtie fundaşul impresionează prin înălţimea sa, el măsoară 1,94 metri. Mai impresionant e numele grupării la care a încheiat junioratul: Torino FC. El a semnat cu ACS Poli până în vară.

Sergio Uyi e al doilea cetăţean italian luat de ACS Poli în această iarnă, după Lorenzo Paramatti, care a avut evoluţii apreciate în stagiul din Turcia.

În aceste zile Valeriu Răchită testează cel puţin cinci jucători, cu toţii străini, pentru completarea lotului. Bănăţenii au renunţat la belgianul Josias Roluez, anunţat iniţial ca şi luat până în vară, de asemenea nu a rămas în pregătiri nici ex-constănţeanul Rafael Licu, care sosise pe finalul cantonamentului din Antalya.

ACS Poli întâlneşte ACS Dumbrăviţa în ultima verificare înainte de întâlnirea cu Ripensia în campionat. Ultimul test e programat sâmbătă, de la ora 11.00, terenul pe care se va desfăşura amicalul urmează să fie stabilit până mâine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.