Albanezii iau cu asalt frontiera României cu Serbia

Albanezii iau cu asalt frontiera României cu Serbia

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de frontieră  au prins, ieri, patru cetățeni albanezi care încercau să între ilegal în România din Serbia. În jurul orei 13.00, la aproximativ 50 m de frontieră, agenții de la sectorul Moravița au surprins  o persoană, care nu își justifica prezența în zonă şi nu vorbea limba română, motiv pentru care a fost dusă la audieri.În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoana în cauză este un bărbat din Albania în vârstă de 61 de ani.


Acesta a declarat că s-a deplasat pe jos, pe câmp, din Serbia, deoarece dorea să ajungă în vestul Europei.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 17.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oravița au descoperit, la aproximativ 500 m de linia de frontieră, trei persoane care se deplasau pe jos, dinspre Serbia spre România. Erau trei tineri din Albania, cu vârste cuprinse între 24 și 31 de ani. Aceştia au încercat să treacă frontiera din Serbia în România, pe jos, întrucât aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen şi doreau să ajungă în țări din vestul Europei.

Toți cei patru s-au ales cu dosare penale și au fost preluați de autoritățile de frontieră sârbe conform acordului de readmisie încheiat între cele două ţări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.