Alexandra Ușurelu revine cu un concert extraordinar la Timișoara

Alexandra Ușurelu revine cu un concert extraordinar la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Alexandra Ușurelu revine cu un concert extraordinar la Timișoara

Apreciată pentru muzica sa curată, Alexandra revine pe scena timișoreană alături de band-ul său și Petrila Strings Quartet.

Vocea și personalitatea Alexandrei Ușurelu au trasat pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească.


Concertele sold out susținute la Teatrul Național din București și în turneele din toată țara au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente, fiind cea mai tânără artistă care a susținut două concerte proprii în aceeași zi, cu casa închisă, în Sala Mare a Teatrului Național din București. Cu un singur album lansat până acum, Alexandra confirmă cu fiecare concert succesul la un public dornic să vadă spectacole de bună calitate, empatic la o muzică surprinzătoare și curată.

Pe data de 8 martie, Alexandra va reveni la Timișoara în cadrul unui concert ce va avea loc în Bega Shopping Center. Accesul la eveniment se face doar pe bază de invitații, care pot fi obținute urmărind paginile de Facebook sau de Instagram Bega Shopping Center și Verde pentru Biciclete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.