Amenzi pentru numeroase societăți comerciale, inclusiv cluburi, din Timișoara. Ce nereguli au...

Amenzi pentru numeroase societăți comerciale, inclusiv cluburi, din Timișoara. Ce nereguli au fost descoperite

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din Timișoara au reușit, doar în luna ianuarie, să aplice 138 de amenzi, în valoare de 73.500 de lei, unor societăți comerciale pe care le-au verificat și au descoperit o serie de nereguli.

„Aproximativ jumătate dintre acestea au fost aplicate la OG 99/2000 pentru neafișarea sau nerespectarea orarului de funcționare, nedeținerea acordului de funcționare emis de Primăria Timișoara, desfășurarea de alte activități decât cele prevăzute în acord sau lipsa cursului de igienă ori alimentație publică pentru personalul angajat în sectorul alimentar și de alimentație publică. Cealaltă jumătate din totalul de sancțiuni au fost aplicate conform HCL 538/2015 pentru neafișarea acordului de funcționare și neavizarea acestuia”, a informat Poliția Locală Timișoara. Reprezentanții instituției le reamintesc comercianților că acordul de funcționare se vizează până la data de 28 februarie pentru anul în curs.

De asemenea, polițiștii locali au verificat, la începutul lunii februarie, la sfârșit de săptămână, și mai multe cluburi din Timișoara. În total, au fost controlate șase astfel de unități, unde nu au fost constatate încălcări ale legislației referitoare la liniștea publică. În schimb, la trei dintre acestea au fost constatate încălcări ale prevederilor legale referitoare la lipsa acordului de funcționare și lipsa vizei pe acord acolo unde acesta exista. Cele trei cluburi depistate în această situație, respectiv Everytime, Tranquila și Lau-Tim Caffe&Grill au fost sancționate cu câte 1.000 lei fiecare.


Polițiștii locali vor continua verificările și în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.