Amenzi pentru timișorenii certați cu bunul simț, care aruncă gunoi pe unde...

Amenzi pentru timișorenii certați cu bunul simț, care aruncă gunoi pe unde apucă

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din Timișoara sunt cu ochii pe cetățenii care aruncă gunoi pe domeniul public sau depozitează deșeuri la colț de stradă, formând rampe clandestine.

Astfel, în ultimele zile au fost aplicate 12 amenzi unor persoane fizice care au abandonat deșeuri pe domeniul public, unii dintre aceștia depozitând saci cu gunoi lângă pubele, neutilizând astfel recipienții puși la dispoziție de operatorul de salubritate.

De asemenea, au fost înmânate în luna februarie 173 de notificări cu privire la păstrarea curățeniei în zone precum Lunei, A. Șaguna, Surorile Martir Caceu, Cerna, Bucegi. I. Klein, Martir Maria Andrei. De altfel, acestea sunt câteva zone în care s-a constatat că se abandonează frecvent resturi pe domeniul public.

Poliția Locală Timișoara mai informează că de la începutul lunii februarie au fost aplicate un număr de 155 amenzi celor care nu au respectat prevederile privind depozitarea deșeurilor, aruncând gunoiul la colț de stradă sau punând sacii cu resturi lângă pubele.

„Poliția Locală reamintește din nou că sancțiunile pentru astfel de fapte sunt cuprinse între 500 lei pentru persoanele fizice și ajung până la 2.500 lei pentru persoanele juridice.


Un sprijin real este primit și din partea cetățenilor responsabili care au sesizat frecvent astfel de nereguli la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau pe adresa de email contact@politialoctm.ro”, au arătat reprezentanții instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.