Apollonia, cel mai cunoscut trio francez din zona minimal – techno...

Apollonia, cel mai cunoscut trio francez din zona minimal – techno vine la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Apollonia se prezintă fără doar și poate ca cel mai cunoscut trio francez din industria muzicii minimal-techno și unul dintre cele mai importante nume de top de pe line-up-urile marilor festivale și evenimente de mare anvergură de pe întreg mapamondul.
Alcătuită din Dan Ghenacia, Shonky si Dyed Soundorom, Apollonia a luat naștere în 2012, la mulți ani după începerea carierei individuale a celor trei membri.

Show-urile lor în formulă completă se prezintă ca un B2B2B în majoritatea cazurilor cu un set extins de aproximativ 5 ore.


Curând după formarea echipei au părăsit Parisul în detrimentul Berlinului unde au și lansat primul LP intitulat ”Tour A Tour”. Colaborările lor cu viața de noapte din Ibiza au fost exclusiv îndreptate către Circoloco și DC10 unde au avut parte de un ”all night long” în fiecare sezon. Au dezvoltat un label cu același nume, puternic axat pe release-uri ale unor artiști definitorii ai genului precum: The Martinez Brothers, Thomas Melchior, iO (Mulen), etc.

În ceea ce privește evenimentele lor în România, Apollonia au putut fi ascultați exclusiv la Sunwaves și Kristal Club, ceea ce face din vizita lor la Timișoara o premieră extrem de importantă pentru scena underground locală. Evenimentul va avea loc vineri 8 februarie, de la ora 23 la Database.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.