ASU Politehnica a împrumutat încă un atacant. Noul sosit a marcat cinci...

ASU Politehnica a împrumutat încă un atacant. Noul sosit a marcat cinci goluri în toamnă pentru „U” Cluj

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica se întăreşte la fel ca şi concitadinele din B, pe ultima sută de metri. După ce a remizat alb în deplasare cu Luceafărul, sub comanda lui Cosmin Petruescu a sosit un marcator. E vorba de atacantul Octavian Ursu, împrumutat de la „U” Cluj.

Plecarea lui Ursu (24 ani), chiar şi temporară la Timişoara, nu e pe placul multor fani ai „şepcilor roşii”.


In prima parte a sezonului atacantul a marcat de cinci ori in 13 partide jucate pentru Universitatea in Liga a II-a. Născut la Mediaş, noul jucător al lui ASU Poli a mai trecut pe la Unirea Slobozia, Bereni, Mioveni şi Satu Mare, evoluând pentru toate la nivelul eşalonului secund. De asemenea, acesta are la Tg. Mureş patru jocuri bifate in ediţia 2016-17 a Ligii I.

Octavian Ursu e al optulea jucător nou din lotul pregătit de Cosmin Petruescu. La timişoreni a sosit in această perioadă şi un alt vârf care a jucat la „studenţi” in tur, e vorba de Cristian Ene, dar acesta e imprumutat de la Viitorul la alb-violeţi. U Cluj l-a achiziţionat in această iarnă pe ex-timişoreanul Mircea Axente.

Pe de altă parte, deloc surprizător, transferul paraguayanului Jorge Alvarenga (31 ani) a căzut, clubul de ligă secundă Tacuary dorind doar să-l imprumute pe vârful trecut de prima tinereţe.

ASU Poli joacă in weekendul următor chiar pe terenul ardelenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.